Olga en Ronald schitteren op duo-examen.

…Samen sluiten Olga Karelova en Ronald Kedra hun opleiding Piano aan het Conservatorium af. Ik kom superlatieven tekort, verklaart directeur Chris Fictoor de eindcijfers 9,5 en 10.
…”Drei Stüke für zwei Klavier” van G.Ligeti. Ga er maar aan staan, uiterst moeilijke stukken…
…Met La Valse van Ravel besluit het duo hun gepassioneerde examenoptreden.
(Willem Muste, 2004)

Olga en Ronald geven subliem intiem concert.

…Vier onnavolgbare handen ontroeren…
Twintig vingers op één vleugel brachten de handen van het publiek op elkaar…
In dit concert tonen de beide uit Rusland afkomstige pianisten het vakmanschap dat bij hun examen al opviel. Maar het aan één vleugel samen spelen geeft de muziek én de uitvoering een grote intensiteit. Quatre-mains is een intieme aangelegenheid die van het duo het uiterste vergt… De bezoekers luisteren ademloos en zijn gul met applaus… ( Willem Muste, 2004)

Fantastisch concert Russisch pianoduo op nieuwe vleugel.

Parelende klanken doorstromen de prachtige akoestiek…
In de eigen 4-mains bewerking van drie bekende Schubert liederen kwam het duo geheel los, waarbij de twee fantastische pianisten tot een werkelijk verbazende eenheid samensmolten…
Tot besluit muziek van de eigen Russische bodem: “Petrouchka” van Igor Stravinsky. Een prachtig uitbundig slot voor dit unieke concert dat beloond werd met een ovationeel applaus van het enthousiaste publiek. (J.K. 2006)

Romantiek op vleugels in de Buitenplaats.

Karelova en Kedra speelden duidelijk met plezier en toverden ook de vele virtuoze passages ogenschijnlijk met gemak uit hun vleugels…
… Na de uitvoering van dit werk (Petrouchka van Igor Stravinsky ) door het pianoduo ontploften er twee bommen in de Buitenplaats, een fantastische muzikale bom en een bom van applaus. (J.R. 2006)

Naar boven

Home   Klik hier om een e-mail te sturen
 
 
 

Home